CASES

Ontdek enkele van onze inspirerende cases.

Reizen vandaag de dag betekent niet meer met de auto naar de luchthaven, boarden, op het strand liggen, een markt meepikken en weer naar huis. Een event bestaat niet meer uit een podium met een reeks artiesten en een grote bar. Een congres betekent niet meer uren zitten luisteren op dezelfde stoel.

Barentszen biedt zo ongelofelijk veel mogelijkheden om een onvergetelijke incentivereis te creëren (ver of dichtbij), een programma te bedenken (voor je organisatie of je stad) of een event te organiseren (interactief én volledig ontzorgd). Van een paar uur tot een maand. Van een individu of klein clubje mensen tot je hele organisatie. Bewust, doeltreffend, ontspannen en zo luxe als je maar wilt. Grenzen verleggen doe je niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

artifex

productie Brabant Remembers 

In opdracht van Stichting Crossroads Brabant ’40-’45 ontwikkelde en produceerde Artifex het project De Kunst van Vrijheid: tijdelijke kunstinstallaties van gerenommeerde kunstenaars op bijzondere oorlogserfgoedlocaties door heel Brabant. Alle expertises van Artifex kwamen samen in dit project, van fondsenwerving en concept tot planning, productie en strategische marketingcommunicatie.

gi travel

Op jubileumreis met je hele team 

Tijdens dit jubileum vertrokken alle 500 werknemers ‘s ochtends vroeg vanuit Amsterdam naar Salzburg voor een compleet winterprogramma. De dag begon op de kerstmarkt met warme chocolademelk. Vervolgens werden de deelnemers uitgedaagd tijdens échte Winter Olympics in de bergen en werd er, als afsluiter, fatsoenlijk ge-après-skied inclusief live optreden van bekende Nederlandse zangers.

spacebuzz

the spacebuzz foundation

Heb je weleens gehoord van het ‘Overview Effect’? Dat is het unieke gevoel dat astronauten ervaren wanneer ze onze mooie  – maar o zo kwetsbare – planeet vanuit de ruimte zien. GI Travel is trotse partner van de SpaceBuzz foundation. Samen willen zij meer ambassadors voor Planet Earth creëren. Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op via info@gi-travel.nl