DUURZAAM ONDERNEMEN

Barentszen hecht veel waarde aan het bijdragen aan een duurzame toekomst. Voor zover het binnen onze macht ligt, proberen we onze impact te verkleinen.

barentszen

duurzaam ondernemen

Wij werken steeds vaker met inkopers, productmanagers, eventlocaties en F&B partners die hun verantwoordelijkheid nemen en een steentje bijdragen aan het verbeteren van milieu en maatschappij. Zo heeft Congress Creation een complete lijst van leveranciers in Nederland die ieder op hun eigen manier duurzaam ondernemen. Denk aan locaties die materiaal of regenwater hergebruiken en zonne-energie of duurzame stadswarmte gebruiken. Onze doelstelling is om in Nederland binnen vijf jaar met 50% duurzame leveranciers te werken.

barentszen

duurzaam toerisme

Wij moedigen alle concrete en relevante initiatieven met betrekking tot duurzaam toerisme aan en werken wanneer mogelijk graag aan dergelijke initiatieven mee. Zo is Holland Destination Management continue op zoek naar partners die concreet bijdragen aan de (één of meer) Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

barentszen

co-creatie met klanten

Wij werken in co-creatie met onze klanten om de gewenste duurzame doelstellingen van de klant te integreren in het samen te ontwikkelen concept van een evenement/reis/congres.

Waar en wanneer mogelijk selecteren wij onze leveranciers en lokale agenten onder meer op aantoonbare prestaties op het gebied van duurzaamheid. Zo maakt GI Travel haar lokale agenten bewust van het eigen beleid op het gebied van duurzaam toerisme en verlenen zij, waar mogelijk, ondersteuning aan diezelfde partners om duurzamer te opereren.

OVER BARENTSZEN

Barentszen is een alliantie van acht merken die afzonderlijk hun sporen verdiend hebben in het organiseren van reizen, incentives, congressen, events en programma’s. We kennen elkaar goed en weten wie waarin uitblinkt. We werken op individuele basis of bundelen onze krachten om de ultieme beleving naar jouw behoeften te realiseren.

ONZE MERKEN

Ontdek wat onze gezamenlijke missie inhoudt en waar elk merk afzonderlijk specialist in is.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Barentszen hecht veel waarde aan het bijdragen aan een duurzame toekomst.