ONZE MERKEN:

De Barentszen alliantie bestaat uit acht unieke merken met elk hun expertise in onder andere sportreizen, destination management, groepsreizen en incentives, culturele en kunstcampagnes, events en congressen. Allemaal helpen ze je op authentieke en persoonlijke wijze in hun vakgebied, sterk en aanvullend wanneer ze samenwerken.

We verleggen je grenzen. Dare to explore our brands.

gi travel

Een gewone reis bestaat niet

GI Travel organiseert op maat gemaakte groepsreizen, incentives en zakelijke events, zowel in binnen- als buitenland. De ervaringsdeskundigen hebben oog voor authentieke, bijzondere verhalen en weten iedere gewone reis om te toveren in een unieke en onvergetelijke reiservaring.

holland destination management

Hollandse bestemmingen ontdekken

Holland Destination Management staat als destination management company en expert van Nederland al jaren garant voor unieke ervaringen in dit prachtige land. Met op maat gemaakte services stellen zij de perfecte incentive, groepsreis of meeting voor jou samen.

artifex

cultuur & kunst beweegt je

Artifex is het toonaangevende bureau binnen de culturele sector en creatieve industrie voor programma’s, campagnes en events. We vertalen je verhaal in online en offline campagnes die je doelgroep raken. Door activatie en communicatie brengen we samen mensen in beweging, waarbij we de samenwerking zoeken met kunstenaars, artiesten en creatieven.

marathons international

Bij een prestatieloop laat je niets aan het toeval over

Marathons International, specialist in marathonreizen, biedt diverse arrangementen aan naar hardloopevenementen in verschillende landen. Met onze reis ben je verzekerd van een startbewijs. You run, we care!is ons credo en we doen alles om die belofte waar te maken.

HDM sports

sportteams focussen op winnen

Als Destination Management partner ondersteunen we sportteams om hun doelen te bereiken. Of dat nu gaat om een vriendschappelijke wedstrijd, een toernooi of een Champions League match, wij regelen zaken als verblijf, trainingsfaciliteiten, locaties en meer in binnen- en buitenland.

congress creation

focus op de inhoud en elkaar, geen zorgen over de organisatie

Wij zijn jouw professionele organisator van medische congressen en evenementen. Dynamisch, interactief en inspirerend. Live, online én hybride.

culturele agenda

een uniek influencer kanaal voor kunst & cultuur

De Culturele Agenda is een owned influencer kanaal dat dagelijks vraag en aanbod verbindt in het kunst- en cultuurlandschap.

belgium destination management

De diversiteit van België ervaren

Belgium Destination Management bestaat uit een team creatieve destination management experts die je binnen België een diversiteit aan werelden kan laten zien zonder dat je een landsgrens overgaat. We organiseren maatwerk incentives, groepsreizen, excursies of meetings die je oprecht uniek kunt noemen.

partners & sam

wij zorgen dat alle details zijn ingevuld!

PARTNERS & SAM! is een toonaangevend Destinatie & Event Management bureau, gespecialiseerd in planning, organisatie en uitvoering van (inter)nationale bijeenkomsten, incentives, reisprogramma’s en zakelijke evenementen.