BELGIUM DESTINATION MANAGEMENT

Unieke ervaringen in België beleven. Ons kleine land is groots in zijn verscheidenheid. Zo zijn we het kloppend hart van de Europese Unie en bezitten we een rijke cultuur en natuur. Van eendaagse incentives tot groepsreizen met je hele organisatie. We laten je binnen onze landsafbakening verrassende grenzen overgaan.

 België is ongekend divers

 Zonder je al te ver te verplaatsen, reis je in één dag door verschillende werelden.

Zelf voor de hand liggende attracties als Manneke Pis in Brussel of de diamantwijk in Antwerpen bezoeken. Dat doen mensen vaak op persoonlijke titel wel. Maar om een pittoresk dorpje of museum te bezoeken en een lokaal gebrouwen biertje te ontdekken, om daarna culinair verwend te worden op een unieke locatie moet je weten waar de echte diamantjes verscholen liggen.

De talen en culturele verschillen vormen voor onze experts geen barrières. We weten grote attracties in mooie programma’s te vervlechten met kleine en persoonlijke ervaringen. Nationaal, regionaal en lokaal weten we onze weg te vinden voor een evenement van elk formaat.

Voor een hotelovernachting, restaurant, excursie, vervoer, gidsen, etc. houden we rekening met je wensen en budget. Bij een bepaald thema maken we de juiste matches. We zijn de spin in je organisatorische en logistieke web voor een strak programma, zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

Laat ons je een paar uur meenemen naar een typische streek of een event samenstellen met de ‘Full Belgium Experience’. Ook de samenwerking opzoeken met Holland Destination Management voor een bezoek aan onze buurlanden Nederland of Luxemburg is mogelijk.

Machteld Liebregs

Machteld Liebregs

Business Unit Manager MICE

Machteld is dé expert als het gaat om het vinden van mooie bestemmingen in Nederland en België. Met haar jarenlange ervaring en uitstekende netwerk van leveranciers stellen zij en haar team graag de perfecte groepsreis of incentive reis samen. Ga mee op reis naar ons buurland België en beleef de diversiteit die het land te bieden heeft.