CONGRESS CREATION

Congress Creation is een professionele congresorganisator van inspirerende live, online en hybride congressen en evenementen voor gezondheidsprofessionals. We hebben een passie voor evenementorganisatie en zetten deze graag in voor een belangrijke sector als de medische branche.

Waar anderen obstakels zien, denken wij alleen maar in kansen

Jouw congresorganisatie laten verzorgen door Congress Creation betekent gebruik maken van een grote organisatiekracht, een uitgebreid netwerk aan leveranciers en een creatieve en innovatieve digitale aanpak. Evenementen van Congress Creation zijn altijd net even anders dan anders, door onze ervaring met creatieve en innovatieve belevingsorganisatie. 

Wij geloven in persoonlijke service en zullen altijd jouw persoonlijke wensen vertalen tot een uniek concept, gebaseerd op maatwerk. Congress Creation neemt werk uit handen, zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is. 

We letten op details en hebben een focus op duurzaamheid, zodat we niet alleen de mensheid gezond houden, maar ook onze planeet.

Congress Creation werkt in de uitvoering regelmatig samen met ArtifexGI Travel en Holland Destination Management. Samen vormen we een ijzersterk netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van online en hybride congresorganisatie, zodat we je een compleet servicepakket binnen de medische branche kunnen bieden.

Reisbrancheorganisatie ANVR organiseert samen met GI Travel jaarlijks hét netwerkevent voor de Nederlandse reissector op een buitenlandse bestemming. Het organiseren van een congres brengt extra veel werk, tijd en expertise met zich mee.

Voor de praktische uitvoering van dit jaarlijks terugkerende evenement werkt de ANVR al jaren naar volle tevredenheid samen met GI Travel. Ook de deelnemers prijzen GI Travel voor hun professionaliteit. Inmiddels hebben we zeer succesvolle congressen achter ons liggen op de meest uiteenlopende bestemmingen als Malta, Dresden, Cyprus, Abu Dhabi, Curaçao en Sevilla.

Reisbrancheorganisatie ANVR

Raymond Borsboom

Raymond Borsboom

Directeur

Raymond is een ondernemer in hart en nieren. Zijn eventmarketingbureau Ois4 stond aan de wieg van de professionalisering van de Nederlandse evenementensector en hij is één van de drie founding father van het wereldberoemde Amsterdam Light Festival. In 2006 nam hij Artifex over, dat sinds 2019 zijn volle aandacht heeft.