GI TRAVEL

GI Travel is expert in organiseren. We nemen alle details van de reis voor je uit handen! Ons team is graag jouw partner voor zakelijke groepsreizen, incentives en zakelijke events met als doel dat je zelf optimaal kunt genieten van en tijdens de reis.

WE CREATE UNEXPECTED EXPERIENCES

GI Travel verzorgt al ruim 40 jaar op maat gemaakte incentives, groepsreizen, internationale meetings, nascholingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en handelsmissies naar bestemmingen wereldwijd. Samen met jou als opdrachtgever creëert ons team ervaringsdeskundigen op een creatieve en innovatieve manier een onvergetelijke reisbelevenis.

Veelzijdigheid, flexibiliteit, vindingrijkheid, kennis en ervaring zijn onze grootste troeven. Niks is ons te gek en we houden van de uitdaging om jouw reis of evenement tot een hoogtepunt te brengen. 

Naast het reistechnische gedeelte helpt GI Travel je ook graag met hand-en-spandiensten , zoals ondersteuning bij de registratie van deelnemers, facturatie en communicatie. We zijn enorm trots dat we al jarenlang uitstekende klantbeoordelingen ontvangen voor onze op maat gemaakte reizen.

Een nascholingsreis in één van de meest bijzondere landen die het Afrikaanse continent rijk is, Tanzania. Wie kan zeggen dat ze een cursus volgden midden tussen de olifanten, zebras en ander wildlife? Als klap op de vuurpijl kregen de deelnemers tijdens een tocht met 3 Cessnas ook een impressie van het adembenemende landschap vanuit de lucht.

Op cursus in de savanne 

Sylvia van Loon

Sylvia van Loon

Business Unit Manager GI Travel

Reizen, samen iets creëren, fotograferen, lekker koken en dan lang tafelen zijn een paar van mijn passies. Dit komt heel mooi samen in mijn huidige werk! We zien veel van de wereld en het geeft telkens weer enorm veel voldoening als je de verraste gezichten van onze klanten ziet wanneer alles op z’n plek valt tijdens de reis of evenement.