HDMSPORTS

Bij HDM Sports organiseren en faciliteren we alles wat nodig is om een sportteam hun doel te laten verwezenlijken. Van accommodatie tot vervoer en van veiligheid tot catering. Wanneer sporters en hun begeleiders geen zorgen hebben over een goed hotel, fijne trainingsfaciliteiten en betrouwbaar vervoer, kunnen ze zich focussen op het behalen van successen.

Focus op jouw sport is de sleutel om wedstrijden te winnen 

Voor clubs verzorgen we onder andere sports travel faciliteiten en hotels, Schiphol pick-up service, lokaal vervoer en sponsorprogramma’s. We zorgen voor het comfort van uitstekende accommodaties en faciliteiten met een strakke planning.

Als inbound travel management expert voor de Benelux hielpen we al vele nationale en internationale topteams tijdens hun UEFA Champions League, Europa League en Europa Conference League wedstrijden, maar ook bij toernooien, zomerkampen en interlands. We begrijpen dat een jeugdteam andere eisen heeft dan een professioneel team en passen onze diensten daarop. aan.

Beschouw ons als vaste partner voor je professionele team vanaf de voorbereiding tot het vertrek. Iedere individuele speler en het team in zijn geheel zal het aan niets ontbreken.

”Nogmaals, heel erg bedankt voor de uitstekende service en de fijne samenwerking. Van A tot Z, alles was tot in de puntjes geregeld. Mijn complimenten naar Alba en Herbert van HDM Sports!”

Travel Manager van CA Osasuna

Herbert Pelskamp

Herbert Pelskamp

Business Unit Manager

Herbert is dé organisator als het gaat om het faciliteren en organiseren van accommodatie, vervoer tot aan catering en veiligheid van voetbalclubs, businessclubs en sponsoren. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat teams nodig hebben. Wist je dat Herbert meer dan 5 talen spreekt? Engels, Italiaans, Portugees, Spaans en Duits spreekt hij vloeiend.