MARATHONS INTERNATIONAL

Door onze passie voor lopen, weten we dat reizen met een sportieve missie avonturen zijn waar onverwachte wendingen voor verrassingen kunnen zorgen. Je hebt maanden voorbereiding achter de rug, dus alles moet goed geregeld zijn om je doel te halen. Om je reis echt onvergetelijk te maken, laten we niets aan het toeval over. 

wij regelen meer dan alleen jouw startbewijs

Wij creëren de omstandigheden voor een unieke marathon experience.

Al 40 jaar is Marathons International toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. We kunnen daarom met trots zeggen dat we de oudste marathonorganisatie van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis. Kwaliteit tegen de juiste prijs staat bij ons bovenaan.

Of het nu om een reis gaat met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York of Londen, we stellen je pakket altijd met de grootste zorg samen. Als geen ander weten wij hoeveel voorbereiding, tijd en inspanning er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg en passie treffen wij de voorbereidingen voor jouw marathonreis. Bij ons boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, we creëren de omstandigheden voor een unieke marathonervaring.

Of je nu met je atletiekvereniging, bedrijf of sportgroep gaat, we bieden je alle zekerheid voor een sportieve reis. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, die je samen alle zekerheden en garanties bieden, zodat jij met een gerust hart je marathonreis kunt boeken. Bij onze partner Europeesche Verzekeringen kun je je annuleringsverzekering aanvullen met de speciale blessuredekking. Je weet namelijk nooit hoe het loopt.

 We zijn trots op de partners waar we mee samenwerken. Zo hebben we uitstekende contacten met marathonorganisaties wereldwijd. Daarnaast zijn we aangesloten bij T.O.U.R.S, de internationale organisatie voor reisorganisaties gespecialiseerd in loopreizen. Hierdoor zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen.

”Perfect geregeld met alles wat nodig is voor de marathon, maar zeker ook erg leuk en gezellig georganiseerd. Naast de marathon is er genoeg vrije tijd om te winkelen of de stad te verkennen. Een mooie balans.”

Guido uit venlo

Valérie Kloeg

Valérie Kloeg

Brand & Operations Manager Marathons International

Samen met mijn team organiseer ik alles rondom de marketing & uitvoering van reizen naar o.a. de marathon van New York, Berlijn en andere wereldsteden. Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool Den Haag, gek op nieuwe bestemmingen ontdekken en heb zelf inmiddels al tien marathons gelopen! Ik begrijp dus helemaal hoeveel tijd er in het trainen gaat zitten en wat er in de gedachte van ‘onze’ lopers rond gaat tijdens het lopen. Met mijn studieachtergrond en mijn passie voor reizen en marathons wil ik graag voor een onbezorgde en onvergetelijke ervaring zorgen. Die glimlach wanneer die medaille in de pocket is? Die is onbetaalbaar!