PARTNERS &SAM!

PARTNERS & SAM! is een toonaangevend Destinatie & Event Management bureau, gespecialiseerd in planning, organisatie en uitvoering van (inter)nationale bijeenkomsten, incentives, reisprogramma’s en zakelijke evenementen.

Wij brengen uw visie tot leven!

PARTNERS & SAM! heeft jarenlange werk ervaringen in de MICE en reis industrie. Samen met een enthousiast team beschikken wij over een grondige kennis van de markt en een uitstekende reputatie bij een grote diversiteit aan klanten en partners over de hele wereld.

Wij streven ernaar om u, met onze professionele one-stop diensten, waaronder de organisatie van uw vervoer, ondersteunend personeel, uitgebreid event- en budgetbeheer, accommodaties, creatieve programma’s en meer, al het werk uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op uw genodigden.

 

We hebben een ervaren en professioneel team klaar staan voor elk event, hoe groot, hoe klein, hoe complex ook, voor klanten van over de hele wereld. Ons professionele team van medewerkers heeft een uitstekende ervaring in de planning, beheer en de uitvoering van een groot aantal evenementen en programma’s op diverse gebieden opgebouwd.

Ons team kan u bijstaan in zeven talen, en onze meertalige gidsen hebben de mate van ervaring die hen in staat stelt om een uitzonderlijk hoog niveau van persoonlijke service te bieden.

Machteld Liebregs

Machteld Liebregs

Business Unit Manager Partners &SAM!

Machteld is dé expert als het gaat om het vinden van mooie bestemmingen in Nederland en België. Met haar jarenlange ervaring en uitstekende netwerk van leveranciers stellen zij en haar team graag de perfecte groepsreis of incentive reis samen.