wij zijn barentszen

We zijn klaar om je een unieke beleving op maat te bezorgen. Jij bepaalt de koers, wij bouwen een schip op maat. Vaar met ons mee, verleg je grenzen en dare to explore.

samen grenzen verleggen brengt je verder 

Geen verplichte route volgen. Zelf op onderzoek uitgaan en geloven dat je schip niet per se langs de Zuidkaap hoeft om je doel te bereiken. Een kaart maken van wat je ontdekt op je tocht. Dat is wat Willem Barentsz in de zestiende eeuw al deed.

We kennen de naam Willem Barentsz als Nederlandse zeevarende en ontdekkingsreiziger. Als koopman en wetenschapper leidde hij verschillende expedities. Achter zijn naam staan de pogingen om langs de noordoostkant via Nova Zembla het Verre Oosten en Azië te bereiken.

Hij leidde de expedities, maar wat velen niet weten, is dat hij niet alleen ging. Onder andere Jan Huygen van Linschoten, Cornelis Nay en Jacob van Heemskerk reisden met hem mee. Zij tekenden voor de wisselende strategieën.

Wat ontdekkingsreizigers eeuwen geleden al ontdekten, geldt nog steeds. Samen bereik je meer, kom je verder en verleg je meer grenzen. Letterlijk en figuurlijk.

alliantie van krachten

barentszen

wij zetten jouw koers

Deze ontdekkingsreizigers inspireerden onze merken voor reizen, events, incentives, programma’s en congressen (voorheen onder DRG) om de krachten verder te bundelen.

Maatschappelijke, economische, sociale en klimaataspecten vragen om verandering van iedereen. Ze vragen van onze organisaties om telkens nieuwe koersen uit te zetten. Individueel, in samenwerkingsverbanden en als geheel.

barentszen

bezorgen van unieke ervaringen

Daarom moet je als organisatie niet alleen flexibel zijn, maar ook bereid zijn van elkaar te leren, weten wie waarin uitblinkt, elkaar ondersteunen en aanvullen. Onder de naam Barentszen doen we dat. Jou unieke ervaringen bezorgen, zodat je opgedane inspiratie kunt delen en de verbinding kunt aangaan is onze drijfveer. Samen bieden we je mogelijkheden die creatief, innovatief en duurzaam zijn.

Onze merken behouden hun identiteit. We geloven dat de specialist het beste is op zijn gebied, maar dat externe inzichten verrijken en verdiepen en elkaar ondersteunen body geeft aan grootse evenementen.

 onze merken:

De ervaren professionals binnen onze merken zijn experts op hun vakgebied. Door de Barentszen alliantie weten ze dat (sport-)reizen, (cultuur-)events, incentives, congressen, etc. grootser, persoonlijker, duurzamer, innovatiever of gewoon anders kunnen.