MISSIE & VISIE

Inspireren en verbinden door het creëren van unieke ervaringen. Geef het door.

barentszen

Een grotere wereld

Ervaringen en belevingen inspireren en verbinden. Het op de juiste manier inzetten van zo’n ervaring of beleving helpt bedrijven om hun verhaal over te brengen op individuen, groepen, klanten of personeel en hen zo te vitaliseren en te motiveren.

We geloven dat bijdragen aan het verbreden van de wereld of aan het wereldbeeld van mensen zorgt voor positieve energie en onuitwisbare herinneringen, waarmee je een sneeuwbaleffect creëert. Een geïnspireerd persoon staat niet alleen meer open voor anderen en durft sneller te verbinden, maar geeft uit dankbaarheid de energie ook door.

Om die reden brengt Barentszen mensen in beweging door ze bijzondere gebeurtenissen te laten beleven die blijvende herinneringen achterlaten. Onze acht merken verzorgen, afzonderlijk of gezamenlijk, een complete en onvergetelijke ervaring.

holland destination management

Onze professionals

Barentszen is voortdurend op zoek naar uitbreiding van kennis en expertise om in de behoeften van onze klanten te voorzien. We bundelen krachten door het sluiten van allianties. Wij investeren in onlinemogelijkheden en zorgen ervoor dat onze collegas constant op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Hiervoor gaan wij over grenzen, van landen en werelddelen, maar ook van onze vindingrijkheid en organisatiekracht. We vragen onze professionals oog te houden voor creativiteit, originaliteit en innovatie en aandacht te schenken aan duurzaamheid. Zo blijven we onze en jouw grenzen verleggen om telkens jouw verwachtingen te overtreffen.

OVER BARENTSZEN

Barentszen is een alliantie van acht merken die afzonderlijk hun sporen verdiend hebben in het organiseren van reizen, incentives, congressen, events en programma’s. We kennen elkaar goed en weten wie waarin uitblinkt. We werken op individuele basis of bundelen onze krachten om de ultieme beleving naar jouw behoeften te realiseren.

ONZE MERKEN

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. De collega’s van één van onze andere merken helpen je graag!

DUURZAAM ONDERNEMEN

Wij bieden door inzet van creativiteit en innovatie onvergetelijke ervaringen. Het actief laten beleven zorgt voor het meest impactvolle en blijvende resultaat..