over spacebuzz

Bij Barentszen nemen we onze verantwoordelijkheid voor onze planeet serieus en daarom zijn we blij dat ons merk GI Travel de missie van de SpaceBuzz ondersteunt. Als non-profit stichting inspireren zij kinderen over de hele wereld om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties.

De kinderen volgen een heuse astronautentraining middels een educatieprogramma. Als deze training is afgerond gaan ze aan boord van de SpaceBuzz waar ze met de nieuwste Virtual Reality en 4D-technologie een compleet nieuwe kijk op onze wereld krijgen.

Het is onze taak als reisbedrijf om ons bewust te zijn van de impact die we hebben op de wereld en we zijn er trots op dat we middels een donatie per geboekte passagier kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Dankzij de strategische samenwerking tussen GI Travel en SpaceBuzz kun jij nu ook deze unieke ervaring beleven en aanbieden aan bijvoorbeeld je werknemers of relaties. Tijdens je reis word je begeleid door niemand minder dan astronaut André Kuipers en beleef je het Overview Effect: het unieke gevoel dat astronauten ervaren wanneer ze vanuit de ruimte naar de aarde kijken.

spacebuzz

ENTHOUSIAST OVER SPACEBUZZ?

De SpaceBuzz ook inzetten tijdens een event voor collega’s, relaties of klanten? 

VRIENDEN VAN SPACEBUZZ

Als officieel ambassadeur van SpaceBuzz doneert GI Travel € 2,50 per deelnemer aan één van de unieke groepsreizen, om zo de missie van de SpaceBuzz te ondersteunen.