HOLLAND DESTINATION MANAGEMENT

Unieke ervaringen in Nederland beleven. Voor onze Nederlandse en buitenlandse klanten organiseren we een ervaring om nooit te vergeten. Of het nu om een eendaagse incentive, bijzondere meeting of groepsreis met je hele organisatie gaat, we weten de krenten uit de Hollandse pap te vissen voor je.

oNtdek de kunst van nabije grenzen verleggen

Met onze lokale expertise, jarenlange ervaring en uitstekende netwerk van leveranciers stellen we als destination management companyeen perfecte groepsreis of evenement voor je samen: van creatieve incentive en budgetvriendelijke groepsreis, tot services voor grootschalige meetings.

We houden van Nederland en laten je graag de mooiste plekken en beste activiteiten in dit land zien. Uiteraard met typisch Nederlandse tulpen, windmolens en bitterballen, maar we denken ook out of the box en bieden unieke activiteiten aan.

Beschouw ons als één van je teamleden. We denken in mogelijkheden, houden rekening met beperkingen als dat nodig is en bewaken je budget. Als destination management company vertalen we je ideeën naar een passend programma, dat we van A tot Z verzorgen.

Laat ons je reis of event samenstellen naar elke Nederlandse bestemming of de samenwerking opzoeken met Belgium Destination Management voor een bezoek aan onze buurlanden België of Luxemburg.

Martinette Bel Hadj – Heeneman

Martinette Bel Hadj – Heeneman

Team & Brand Manager

Martinette is dé expert als het gaat om het vinden van mooie bestemmingen in Nederland en België. Met haar jarenlange ervaring en uitstekende netwerk van leveranciers stellen zij en haar team graag de perfecte groepsreis of incentive reis samen. Holland Destination Management laat je graag kennismaken met de levendige steden, idyllische natuur en verborgen parels van Nederland en België.